4EVA N EVA AFTER

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sinaran yg di pelihara Allah

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, April 30, 2010

D.E.M.A.M


D.E.M.A.M???? D.E.M.A.M apa??? huhuhuhu
pagi-pagi ni aku nak tulis entry pasal kawan2 aku....ramai yang berjangkit D.E.M.A.M.....


kesian betul la.....mula2 aku sorang jer yang D.E.M.A.M....pastu dah berjangkit....nak kata aku bawa wabak. semuanya sudah D.E.M.A.M blog.....selamat datang kedunia blogger......
jom ramai2 kita meriahkan alam maya...menulis detik2 bahagia suka duka...cerita ceriti......hahahha.....semoga kehadiran kalian menambahkan kemeriahan suasana alam maya ini...


SUka? > klick button "LIKE"...

3 comments:

  1. demam panas nih dgn blog..hahhhaha

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

    Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila klik disini
    Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

    "SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

    P/S: Sedikit perkongsian dan renungan buat sahabat dan diri sendiri dari hamba yang hina jua serba kekurangan ini... sila klik
    DISINI

    "Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
    Wallahualam.

    "Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

    blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis.. Semoga sejahtera dan semoga sentiasa diberi keberkatan.. wassalam.

    ReplyDelete
  3. kawan2 saya pun sudah berjangkit demam ni dari saya :)

    ReplyDelete

thank you sebab sudi mengomen....

Friendship forever

Daisypath Friendship tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FIND WHAT EVER U WANT HERE!!