4EVA N EVA AFTER

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sinaran yg di pelihara Allah

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, December 24, 2013

FREE Shaker Dengan Setiap Pembelian ESP Shaklee

Tawaran menarikkkkk....hanya di bulan Dec 2013 ( stock shaker adalah limited )



FREE SHAKER!!!!!!! dengan setiap pembelian ESP....cepat sementara stok masih ada......dapatkan segera....

Ada keistimewaan dengan ESP Shaklee sehinggakan semua para pelanggan sangat mendambakannya?

Jika anda adalah salah seseorang yang amat mementingkan KECANTIKAN, KESIHATAN dan ingin KEKAL BERTENAGA sepanjang hari, ESP Shaklee adalah jawapan yang anda cari-cari selama ini.

Ini kerana ESP SHAKLEE ADALAH HOT SELLING / BEST SELLER/ POPULAR PRODUCT/ HIGH ON DEMAND dalam banyak-banyak produk Shaklee!

>>>> Apa itu Energizing Soy Protein atau ESP?

Ia adalah protein soya yang berkualiti tinggi. Didatangkan dalam bentuk satu canister dan berbentuk serbuk. ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran anda seperti milo, horlick, susu atau buah yang dikisar bersama. ESP digalakkan dibancuh dengan air sejuk atau suam demi memelihara protein supaya tidak termusnah pada suhu yang tinggi.

>>>>> Siapa yang tidak boleh mengambil ESP? Siapa yang boleh mengambil ESP?

Hanya individu yang mempunyai masalah buah pinggang dan kesukaran memproses protein sahaja yang tidak digalakkan.

Sesuai untuk semua lapisan:

1. Ibu-ibu yang sibuk: ESP membantu memberi tenaga berpanjangan, badan lebih sihat dan kekal cergas.

2. Wanita yang ingin menguruskan badan: Hanya bancuhan ESP dengan minuman kegemaran pada setiap pagi, memberikan rasa kenyang yang lebih lama. Tiada lagi sarapan yang berat-berat!

3. Ibu-ibu yang menyusu anak: Membantu memperbanyakkan dan mengekalkan permintaan (supply) susu di samping digabungkan dengan pengambilan air yang secukupnya serta proses pengepaman susu yang konsisten.

4. Pesakit kencing manis: Mempunyai indeks glisemik yang rendah, melambatkan penyerapan glukosa dalam darah dan mengawal paras glukosa.

5. Wanita yang mementingkan penjagaan kulit muka: Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu dan berseri untuk tatapan si dia yang tersayang.

WOW…!!!
DAN lelaki, wanita, tua, muda, ibu mengandung, ibu menyusu, pesakit diabetes, selepas pembedahan, kesuburan, kecantikan, ibu berpantang, yang berdiet, ingin tambah tenaga. Pendek kata, anda, saya, kamu dan dia yang sihat dan ingin kekal sihat. Insha-Allah!


jika anda BERMINAT untuk mengetahui lebih lanjut untuk menyertai SHAKLEE sila HUBUNGI KAMI:

LIKE Page: D'vita Beauty
Facebook: Fuziah Idris (Fuzy)
SID:1028182
PM/SMS/Whatsapp: 0174009734
SUka? > klick button "LIKE"...

Friday, December 13, 2013

Saturday, November 30, 2013

CONTEST PRODUK SHAKLEE - BELI dan MENANG


CONTEST : SSK (SAYA SUKA KERANA...............)

SYARATNYA MUDAH SAHAJA:

CONTEST INI KHAS UNTUK CUSTOMER SAYA SAHAJA..."

Untuk LAYAK memasuki CONTEST ini, ANDA hanya perlu:

1. Membuat belian barangan SHAKLEE bernilai RM100 dan ke atas (bermula 1-30 November 2013)

2. ANDA perlu menyambung ayat ini SAYA SUKA ( masukkan nama produk / set Shaklee) KERANA....

3.Sertakan sekali gambar ANDA bersama produk / set Shaklee tersebut peluang untuk menang adalah lebih tinggi....

4. customer yang membuat pembelian dan layak menyertai contest ini saya akan ADD masuk dalam closed group SSK...supaya customer sendiri boleh upload gambar bukti pembelian.

5. Tarikh tutup ialah pada 30 NOVEMBER 2013.

6. Keputusan adalah akan di buat selepas tarikh tutup dan MUKTAMAD....

7. Hadiah BERNILAI RM2000.00++ untuk Di menangi.....LUMAYAN.......

Jangan lepaskan peluang ini...hanya bulan november 2013...

jika anda BERMINAT untuk mengetahui atau memilik supplement HEBAT ini sila HUBUNGI KAMI:

ADD FB: Fuziah Idris (https://www.facebook.com/fuziah.idris?ref=tn_tnmn)

SID:1028182

LIKE Page: D’vita Beauty (https://www.facebook.com/Dvitabeauty?ref=hl)

PM/SMS/Whatsapp: 0174009734

Antara produk budjet bernilai +/- RM150




JOM!!!!!
jangan lepaskan peluang keemasan INI......... sila like D'vita Beauty



  SUka? > klick button "LIKE"...

Tuesday, November 19, 2013

Supplement confinement | shaklee | murah....

Assalamualaikum..... saya dengan berbesar hati nak tolong mommies semua....saya faham yang tengah preggy tu mesti tercari-cari set untuk berpantang....kalau nak selamat dan nk elak pembaziran saya mmg syorkan set shaklee...sebab boleh terus amalkan selepas bersalin...

MOMMIES YANG TENGAH PREGGY SEKARANG DAH TAU EDD MASING-MASING KAN???....JOM KITA BUAT PERANCANGAN AWAL....SUPAYA BOLEH DAPAT SET HEBAT INI TANPA RASA BEBAN, DENGAN CARA INI DAPAT MEMBANTU EKONOMI MOMMIES .......




JOM MAIN KUTU SET BERPANTANG......... (bayaran serendah RM80 sebulan untuk tempoh 6 bulan....kalau mommies nak masa yang lg singkat pn boleh di uruskan...tapi bayaran akan akan banyak sikit la...)

BERITA BAIK.....ADA FREE GIFT DARI SAYA..........
PERCUMA *LECITHIN (RM52.50) untuk Mommies yang nak turunkan berat badan..... (*barang free gift akan di tukar jika stock lecithin not available...but dont worry ok....inshaaALLAH saya akan usahakan...)

GROUP 1:
1. DEC 2013:
2. JAN 2014:
3. FEB 2014:
4. MAC 2014:
5. APRIL 2014: [booking]
6. MAY 2014:

*GROUP 2:
1. DEC 2013:
2. JAN 2014:
3. FEB 2014:
4. MAC 2014:
5. APRIL 2014:
6. MAY 2014:

*group akan bertambah jika ada yg clash bulan EDD dan akan berterusan KUTU ni...so boleh share dgn kwn2 yang nak consume set shaklee tapi tengah budget utk barang keperluan BABY yg lain....)

*bulan KUTU pon boleh di adjust jika ahli ingin start dari bulan yg di inginkan...

Set Bersalin/Berpantang Shaklee telah terbukti selamat dan terjamin untuk kedua-dua ibu dan bayi. Set ini boleh dimakan sejurus selepas bersalin kerana ianya adalah vitamin 100 % semulajadi. Tidak memudaratkan malah memberikan kesihatan dan nutrisi yang baik untuk ibu dan bayi. Tidak perlu risau tentang bayi yang JAUNDIS/DEMAM KUNING.

KHASIAT VITAMIN UNTUK IBU BERPANTANG SILA KE :https://www.facebook.com/photo.php?fbid=715061858522867&set=a.696648533697533.1073741829.696035717092148&type=3&theater

Jika anda BERMINAT untuk mengetahui atau memilik supplement HEBAT ini sila HUBUNGI KAMI:
ID:1028182
PM/SMS/Whatsapp: KUTU CONFINEMENT ke 0174009734
ADD FB: Fuziah Idris
LIKE Page: D'vita Beauty

saya akan bg details acc bank...dan senarai nama ahli jika sudah boleh di mulakan....
Penghantaran sekitar Penang ( Kepala Batas, Bayan Lepas, Balik Pulau) dan kawasan berdekatan.

PLEASE LIKE AND SHARE DENGAN MOMMIES OK.....

SUka? > klick button "LIKE"...

Saturday, November 9, 2013

MOOD : Berniaga cari pendapatan sampingan

Salam kawan2 blogers....lama aku tak update apa2 kan.... asyik dengan mukabuku saja...adehhhh... semangat baru..hahah semangat BERbusiness sikit.... business apa??? dah ramai orang buat..tapi aku yakin dengan rezeki ALLAH.. why not aku mencuba dan berusaha... aku join Shaklee........

dah ramai orang buat shaklee........ tapi kenapa aku buat juga??? masih ada harapan ke??? pening sat duk pikiaq........tapi bila fikir2 rezeki Allah tu luas kan.... rakyat malaysia ada 26juta orang ye ke??... yang jadi ahli baru 1juta...itu pun entah aktive ke tidak....
percaya tak, masih ramai yg fikir macam negative???..

ramai yg buat Shaklee dan fikir macam tu "Ramai orang buat Shaklee ni.. ada ke orang nak beli dgn aku?"

seolah2 berfikir... "hari2 orang tangkap ikan, esok2 habislah ikan dalam laut ni"

persoalannya... pernah ke ikan dalam laut habis?

yg hampir pupus macam ikan paus biru tu lain cerita....

hari2 kita makan ikan, sana sini makan ikan... ada pernah ikan kembung pupus? ikan bilis pupus? kurang bekalan biasanya disebabkan kurang tangkapan - bad weather, bukan ikan tu takde.

jadi percayalah rezeki Allah ni tak habis2 utk hamba Dia. kita saja yang sering sempitkan. once kita dah fikir macam di atas, kita sendiri yang dah sempitkan & tutup potensi diri kita sendiri.. sampai hati kita kan... :( siapa lagi nak tolong kita kalau bukan diri kita sendiri...
SEBAB-SEBAB AKU JOIN SHAKLEE???


SO??? KALAU NAK JOIN SHAKLEE MUDAH SAJA...

BAGAIMANA MENJADI AHLI SHAKLEE?

Ada 2 pilihan untuk menjadi ahli:-

1) Yuran Pendaftaran hanya RM65 + RM10 Postage (SEUMUR HIDUP). Yuran ini adalah untuk menampung kos BUSINESS KIT yang mengandungi catalog, product guide dan business manual.

ATAU

2) Buat pembelian dalam 1 RESIT sebanyak 200 point UV (Unit Value), iaitu bersamaan dengan RM650 anda akan mendapat KEAHLIAN PERCUMA (bernilai RM65) dan juga CASH BONUS (bernilai RM30+). Penjimatan hampir RM100.

Anda boleh hubungi SAYA untuk mendaftar, atau gunakan Shaklee ID 1028182 (FUZIAH BINTI IDRIS) sebagai SPONSOR/UPLINE.

KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE

1) Boleh membeli produk Shaklee pada harga ahli. (25% less than retail price)

2) Dapat BONUS hasil pembelian/jualan setiap bulan 5%-21%. Makan sendiri pun boleh dapat bonus.

3) BERPELUANG membuat business Shaklee, (online dah offline) dengan bantuan sponser/upline Anda.

4) ACCESS kepada SPECIAL GROUP facebook untuk maklumat terperinci mengenai produk2 Shaklee. Dalam group ini, anda akan didedahkan dengan rahsia rahsia bagaimana menjalankan business secara online. Di sini juga, anda akan membaca testimoni Rahsia Kejayaan ramai orang yang sudah berjaya dalam perniagaan online ini.

Di situ, anda boleh dapatkan bantuan khidmat nasihat. Apa yang perlu dilakukan untuk memulakan perniagaan online. Di situ juga, ada perkongsian kisah jatuh bangun orang lain dalam perniagaan online ini.

Jika hendak berjaya, kita mesti dikelilingi oleh mereka yang sudah berjaya. Dan bila anda berada dalam group itu, bermulalah hidup anda di sekelilingi oleh mereka yang telah pun berjaya.

Anda tanya satu soalan, 10-20 orang yang akan menjawab untuk membantu anda. Semua orang nak tarik anda ke atas. Tak ade orang yang nak tolak anda ke bawah.

jika anda BERMINAT untuk mengetahui lebih lanjut untuk menyertai SHAKLEE sila HUBUNGI KAMI:
ADD FB: Fuziah Idris (https://www.facebook.com/fuziah.idris?ref=tn_tnmn)
SID:1028182
LIKE Page: D’vita Beauty (https://www.facebook.com/Dvitabeauty?ref=hl)
PM/SMS/Whatsapp: 0174009734

Inshaa Allah dengan berkat USAHA dan KESABARAN boleh merubah HIDUP ANDA..... perniagaan SHAKLEE tidak seperti perniagaan yang menguntungkan orang atasan anda.. SIAPA USAHA lebih GANJARAN miliknya...




SUka? > klick button "LIKE"...

Thursday, September 12, 2013

mood makan ke laut

Assalamulaikum...

hye..tuan tanah in da house..lately kan mood makan aku entah apa-apa...selera makan dah kurang...tapi kalau makan kat luar balun sampai lincin........................ adakah mood ni mengada-ngada, mungkin................adussss pls la tekak ku...sebab fikir kan DA yg menyusu badan aku suap juga nasi sesuap dua...kalau paksa juga mau muntah balik...

muntah??????
allergic dengan perkataan muntah tu..okey jangan sebut dah. lately la mood mengada-ngada tekak tu kembali... errrr sebab apa ek? patut ke aku story...aduhhh malu doh....nak mula camna pun tak tau...

key words dah ada...cer teka.........

ha muka selebet nak muntah...

disini ada jawapannya......... LINK

ok...sampai sini saja....nanti update lg....


SUka? > klick button "LIKE"...

Friendship forever

Daisypath Friendship tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FIND WHAT EVER U WANT HERE!!

Loading...