4EVA N EVA AFTER

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sinaran yg di pelihara Allah

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, March 2, 2011

Thank you nuffnang ♥

first time nak amik duit dari nuffnang ni...mcm2 la dugaan, bukan sebab apa..cuz aku ni kadang2 buta TI juga...kalau duit 1st ni rezeki aku, maka jadi la milik aku....if bukan apa boleh buat!

nak jadikan cerita, aku salah letak nama,kononnye guna nick name, bila nuffnang hantar je email rasa seram sejuk je..cek atas nama nick name..hahahha bongokkn camna nak bank nak percaya,xsama dgn ic.....so aku dah hantar tiket kat nuffnang..alhmdulillah nuffnang dah reply aku pya tiket...tp aku tawakal je la..kalau duit tu rezeki aku..so dapat la....thank you yea kawan2....so sekarang akaun aku dah RM0.00..ntah bila pula nak dapat duit...

ps: jgn tanya yea berapa jumlah duit i kumpul...heheheh..rahsia,cuz skit jer...






SUka? > klick button "LIKE"...

4 comments:

  1. wah!!!bole la akak kite blnje nanti!!!=P

    ReplyDelete
  2. hehe..jom3 mari2 akak blanje

    ReplyDelete
  3. yaey!!!nk mcd!!!hahahaha

    ReplyDelete
  4. tgu McD beside UTHM buka k....heheh

    ReplyDelete

thank you sebab sudi mengomen....

Friendship forever

Daisypath Friendship tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FIND WHAT EVER U WANT HERE!!