4EVA N EVA AFTER

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sinaran yg di pelihara Allah

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, March 27, 2011

my dream ♥ home

tetiba rasa macam berangan~~ haishhh keja banyak pon sempat berangan, dari aku berangan kosong aku pon suratkan dalam blog.... suka gila berangan, malam ni terberangan design rumah macam mana la nak buat nantikan...ahakkksss!!! berangan takpe kan...tak kena duit....wallawehhh.... kalau ikut dalam skrip angan2 aku tadi aku nak rumah dikawasan kampung...lagi best kalau dapat buat rumah atas bukit...heheh nama pun berangankan..so OVER takpe kan??

macam rumah ni la lebih kurang...hijau ja rumput....
(semua picture di pinjam dari en. gOogle)

rumah kampung ala-ala over da sea gitu...

hi pon boleh...tapi agak terpencil kan...takkan nak buat umah jauh dari rumah org...jadi kera luku mak aku kata...so yg ni tak jadi...rumah jepun mana tah aku amik...heheheh


rumah ni kalau budjet cukup la..siap ngn padang gofl hahah...giloss....rumah katun

rumah nak kampung...dapur nak moden hehehheh....boleh gitu? awat pula tak boleh kan...i designer rumah..punya suka la kan...by the way...ni la gambaran kitchen aku nanti...


siap ada sinki...senang nak basuh tgan time makan....malas jalan jauh2...

untuk anak "ibu"...ini bilik untuk kamu......berangan untuk anak perempuan jer...heheh


untuk ibu wth ayah abah baba emmm..mana sedap nak pgil tah....ikut kamu la, tapi tak nak yang crowded sgt,cuz aku bukan rajin nak menyimpan,so yang mudah cam ni pon kira ok....

tak boleh nak berangan gambaran satu bilik la....nampak katil ja..hehehhe

cukup sampai disini saja "angan-angan" aku....


  ♥ ♥ 
♥ ♥
 ♥ ♥ 
 ♥ ♥ 
 ♥ ♥ 
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
 ♥ ♥ ♥ ♥ 
 ♥ ♥ 
 ♥

tapak rumah "kami"
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
p/s : uitt..nama pon angan2..semuanya hanya di alam fantasi...
akan jadi reality..mungkin..



SUka? > klick button "LIKE"...

4 comments:

  1. warhhhhhh !!!!
    superbb laa !!
    likelike !

    ReplyDelete
  2. lolitasinta > thk you....jom kita buat umah camni gak nak...jadi jiran heheh

    ReplyDelete
  3. abg xde duit..akak bleh brangan je..hehe..=p

    ReplyDelete
  4. Rumah kami???
    Siapa jejaka bertuah tu???

    ReplyDelete

thank you sebab sudi mengomen....

Friendship forever

Daisypath Friendship tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FIND WHAT EVER U WANT HERE!!