4EVA N EVA AFTER

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sinaran yg di pelihara Allah

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, February 2, 2011

FERI PULAU PINANG

Dah bertahun-tahun aku tak naik feri ( feri Penang )...setelah sekian lama, akhirnya aku kembali naik hehehe...best terkenang kenangan lama, hehehe..dulu lebih kurang 10 tahun, time sekolah setiap minggu aku ulang alik naik feri nak balik asrama, heheheh... nak tahu sejarah click FERI PULAU PINANG....

bila terkenang naik feri ni, teringat first time naik feri, ada la seorang teman aku ni....dia tak pernah naik feri, dari tanah besar nak ke sebelah pulau la...hehehhe...katanya nak ke pulau pinang, sekian lama dia tunggu feri pulau pinang, hehehheh... buat pengetahuan setiap feri ada nama, antara nama-nama ialah :

Pulau Undan
Pulau Angsa
Pulau Rimau
Pulau Pinang
Pulau Payar
Pulau Kapas
Pulau Rawa
Pulau Talang-talang

actually, memang banyak nama, tapi halanya sama ja..ke jeti yang sama, yang teman ni, tunggu feri Pulau Pinang juga..hehehh..padahal mana-mana sama ja...  

aku macam pelancong, snap picture..hehehheh


jalan nak masuk feri      






dah nampak KOMTAR dengan dekat....

ini la feri yang di beri nama feri pulau pinang

jambatan pulau pinang

alamak internet slow plak...lmbat nk upload gambar...nanti2 saya upload lg okey!!!



SUka? > klick button "LIKE"...

2 comments:

  1. aku last naik feri pegi pangkor 2 bulan lepas kot..best..hehe=)

    ReplyDelete

thank you sebab sudi mengomen....

Friendship forever

Daisypath Friendship tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FIND WHAT EVER U WANT HERE!!