4EVA N EVA AFTER

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sinaran yg di pelihara Allah

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, February 13, 2011

EGO kah aku...?

Adakah aku seorang yang EGO? yes/no.... give the description who i am?

teruknya aku kalau aku seorang yang sangat EGO.. bagaimana nak kurang and buang terus sikap yang buruk itu? diam seketika (cuba bermuhasabah diri), andainya aku EGO akan aku kikis sikap itu...

namun begitu maafkan aku kerana aku ada EGO..itu harta aku, maaf sekali lagi kerna aku tak mungkin buang EGO aku...maafkan aku...

WALI - EGOKAH AKU

Ku tak pernah merasa
Gundah di hatiku, ketika denganmu
Saat kau, kau belai rambutku
Kau temani aku, kau basuh lukaku
Kini semua berlalu
Karena engkau tak memilihku
Salahkah aku mencintaimu
Walau ku tahu ku tak di hatimu
Egokah aku memilikimu
Walau ku tahu kau tak memilihku
Ku harap Tuhan cabut nyawamu
Agar tak ada yang milikimu
Sadarkah kini ku tak rela
Imanku telah sirna
Mimpiku tak nyata
Kini semua berlalu



EGO KAH AKU

  ♥ ♥ 
♥ ♥
 ♥ ♥ 
 ♥ ♥ 
 ♥ ♥ 
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
 ♥ ♥ ♥ ♥ 
 ♥ ♥ 
 ♥



ni la EGO kah aku...sorry sangat tau, memang tak boleh nak buang EGO kah aku.... since 2007 aku ada EGO, kenderaan berkuda...ngeee, dah lama aku tak mandikan motor aku ni,tadi petang yang sangat lapang and bosan..terdetik niat nak basuh moto...

namun aku harap aku bukanlah EGO sangat....bukan macam lirik lagu di atas.."andainya dia bukan milikku takkan EGO aku ingin memilikinya lagi" ni lirik aku...





SUka? > klick button "LIKE"...

5 comments:

  1. Merliqqqq bak ang...

    ReplyDelete
  2. whiteco-p dan anonymous >>> baru bg mandi berkilat la....esok lusa berselut pula

    ReplyDelete
  3. ego nie takpe!
    g mandikan beliau cepat!

    ReplyDelete

thank you sebab sudi mengomen....

Friendship forever

Daisypath Friendship tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FIND WHAT EVER U WANT HERE!!