4EVA N EVA AFTER

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sinaran yg di pelihara Allah

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, December 2, 2010

kena TAG >> 25 things about me..

salam sayang.......salam rindu peluk cium.. over pulak minah ni...Salam 1 Malaysia...salam ukhwah.. chewaaahhh panjang pulak mukadimah malam ni.... macam tajuk kat atas la...aku kena TAG loleh saudari YADA
makin kerap dua 3 menjak ni kena TAG..heheheh.....apa lagi...macam biasalah....
v
v
v
v
v
v
v
so dh kna tag ni kna jwb soalan la...
25 pekara tentang SAYA

tapi ada syarat2nya.....
v
v
v
RULE

once you have been tagged,
you are supposed to write a note with 25 random,
things, facts or goal about you.
at the end, choose 25 people to be tagged.
you have to tagged the person who tagged you.
if i tag you, its because i want to know more about you.

panjang cerita ni kalau 25 benda....okes jgn buang masa lagi marilah ramai2 kita tgok apa yg spesel pasai aku...

1. chubby  xsuke2...tapi hakikat...

2. hitam serius....tapi cerah skit dari bontot kuali

3. org utara kat PENANG.... 

4. Saya ada PET >>> nama dia babyblue ikan laga lorr...warna biru

5. i loike sleep...why i loike sleep??.. harap sgt mimpi indah...

6. Dah boleh kawen... sedang mencari calon hahhaha....promote ni...

7. cakap BANYAK... pendek kata peramah la... biasa la org utara kan....

8. saya suka warna MERAH + hitam + oren + pink... hehhehe

9. suka mknan exotic... xmau la mkn biawak or something yg HARAM

10. agak lasak....suka berkayak....

11. ada niat nk kuruskan badan....

12. sekarang merantau....ada kat batu pahat johor

13. anak ke 4 daripada 8 adik beradik

14. lahir bulan 4

15. love BERBELOG....ingat nk belog ja...tgok org cantik

16. RINDU nk balik PENANG....

17. angan2 nk beli kete sport.... kalau ada rezeki..ngeeee

18. suka memasak.....

19. shopping kalau ada duit lebih...

20.x suka kalau kena marah....

21. like pantai.... 

22. dulu baju saiz S...sekarang M...

23. saiz kasut 4

24. like wayang

25. like bowling

owhhh...YES finally abis juga yea....manyak owhhh...sampai biul jap pk nk letak apa lg tentang sy...
*
*
*
sekarang tibalah masa yg di nnt2 kn.....
jeng3.....drumroll plz..... alamak xbunyi pulak....
Akhirnya selesai juga.. Dekat sejam men tag je..huhu.. 
Ok, pada sape yang free, bolehlah jawab tag ni.....
 Tujuan tag ni adalah untuk kita mengenali sahabat kita dengan lebih baik..
 Peace :)
p/s>> kalau aku xmemenuhi syarat sori la k....2 la sifat aku yg ke 26...heheheh...
SUka? > klick button "LIKE"...

4 comments:

  1. dah penah buat juga rasanya ni...hehe thanks ye tag...

    ReplyDelete
  2. tq for tag..tp kan rsnya dh pernah buat tag ne masa memula blogging...:)

    ReplyDelete
  3. aiyak kamu tag saya ke? aiyooo sy xpandai jwb tag la..haha

    ReplyDelete

thank you sebab sudi mengomen....

Friendship forever

Daisypath Friendship tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FIND WHAT EVER U WANT HERE!!