4EVA N EVA AFTER

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sinaran yg di pelihara Allah

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, November 28, 2010

kenapa BLOg ni NAMA mcm ni???

Salam..selamat bertemu kembali d blog bingkisan hati...chewah cam pengacara TV plak....hehehe, korang nk tau x???? nk ek....huhuhu....actually aku kn...aku suka bangat anything or something berbentuk hati..... apa2 jer la..ngeeeeeee =) sama ada korang perasan atau x.. aku punya mula2 en3 dulu mesti tentang hati...
huhuhu.. sakit hati suka hati...hati a.k.a heart.hati ni mmg unik...semua org ada hati..walaupon otak yg proses semua data tapi yang merasa tetap d hati.....hati keras..lembut..macam2 ada la... hehehhe...

dua hati mungkinkah menjadi satu????

en3 hati a.k.a heart hehehhe...cerita skit2 pasal hati....pastu ada pulak part 2 klik disini  pya la panjang cerita bab hati ni...ada lagi nk tulis tapi ilmu didada terlalu cetek kn....hehehhe...



barang peribadi pon byk berbentuk hati....tapi xde la baju mcm ramlah ram 2...yang ada hati n kunci siap menyala2 lampu lg...hihihi...memang xleh lawan otai la.... ( kau kunci...cintaku...d dalam hatimu.....)
SUka? > klick button "LIKE"...

1 comment:

  1. patutlah banyak love2 kat dalam blog ni..hehe :)

    ReplyDelete

thank you sebab sudi mengomen....

Friendship forever

Daisypath Friendship tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FIND WHAT EVER U WANT HERE!!